4.7 på trustpilot

Om Isokvik

Vores certificeringer

En anden generationsvirksomhed

50+ år erfaring i isolering

– med andre ord; kvalitet, du kan stole på.

Isokvik er en anden generationsvirksomhed med over 50 års erfaring i isoleringsbranchen. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1972 af Kai Andersen. I 2011 overtog sønnen, Michael Andersen, og har siden da drevet virksomheden videre. I midten af 2023 overtog Isokvik også Kæregaard Isolering, der har været i branchen siden 1960. Sammen har de to virksomheder et solidt grundlag for at hjælpe dig, med din isolering.

Michael har selv en baggrund som bygningskonstruktør med speciale i byggeledelse og energioptimering, og så har han selvfølgelig haft isolering tæt inde på livet fra en tidlig alder, gennem sin far.

Derudover er al vores personale udannet i isoleringsfaget, og står klar til at hjælpe dig med kvalitetshåndværk.

Certificeret hos Rockwool, Isover og Nviro

Isokvik hjælper hus- og bygningsejere med at reducere varmetab og varmeoverførsel året rundt ved at anvende isolering af høj kvalitet og uddannet fagpersonale, uden at gå på kompromis med udførelsen.

Vi udfører efterisolering, hulmursisolering, loftisolering, samt teknisk isolering af industrianlæg. Vores arbejde består udelukkende af isolering, og derfor har vi en lang årrække af erfaring at trække på. Det sikrer dig et kvalitetsbevidst firma, der altid er opdateret med den nyeste viden på området.

Vi er certificerede hos både Rockwool, Isover og Nviro. Derfor har vi mulighed for at rådgive dig, i hvilket materiale der passer lige netop din opgave. Vi udsteder også garantiattester gennem Rockwool, Isover og Nviro, der er din sikkerhed for et veludført arbejde.

Isokvik kører ud fra Tureby nær Køge. Herfra dækker vi hele Sjælland og øerne.

Kontakt Michael for en uforpligtende samtale!

Telefon: +45 21 25 06 52

Mail: [email protected]

 

Yderligere information:

CVR: 34046832

Reg/konto: 0520-0000682481

Bank: Sparekassen Sjælland-Fyn

Teamet

Vores dedikerede håndværkere er forpligtet til at yde det lille ekstra, som sikrer at dine behov og ønsker altid er i fokus

Michael Nygaard Andersen

Direktør og ejer

+45 21 25 06 52

Michael Winther

Bygnings isolatør

Troels Østergård Nielsen

Teknisk isolatør

Michael Marcussen

Teknisk isolatør

Arnold

Teknisk isolatør

Ehsan

Teknisk isolatør

Seif

Bygnings isolatør

Kenn

Bygnings isolatør, indlejning

Kenneth

Lagerarbejder

Vores kunder siger om os

"Alt gik som aftalt! God introduktion! Super søde og professionelle folk! Og ikke mindst ... Temperaturen i vores hus steg med 3 grader på bare to dage efter isoleringen var udført! Vi kan varmt anbefale Isokvik Isolering ApS."

Stine da Silva

"Isokvik er de bedste. Kæmpe fornøjelse at have Michael og team på besøg og sikke en service. Vi bruger kun Isokvik fremover og vi glæder os til at få besøg af de venlige mennesker igen."

Niels Høve Nielsen

"På alle måder grundig og dygtig analyse af behovet for efterisolering af ejendommen"

Morten H

"Michael informerede omhyggeligt om iso. På loft og hulmur. Opgaven blev udført til aftalt tid og pris af meget servicevenlige gutter. Super tilfreds kan kun anbefale Isokvik."

Morten Olsen

"Isokvik reagerede meget hurtigt på vores henvendelse og kom ligeledes meget hurtigt med et yderst rimeligt tilbud på opgaven, som de havde besigtiget. Udførelsen var meget professionel med absolut engagerede og servicemindede medarbejdere - vi takker og anbefaler meget gerne Isokvik til andre"

Bergsten Timber A/S

"Har brugt Isokvik i nu et år, og jeg har IKKE haft en ting som ikke har været i orden. Stor ros til Michael og alle hans folk, de er super dygtige til at isolere."

Kasper Lundgaard