Hulmursisolering

Få varmen tilbage med efterisolering

Mærker du træk eller kolde steder, når du bevæger dig rundt langs væggene i huset? Mærker du væsentlig temperaturforskel i forskellige rum? Eller har du problemer med fugt indendørs? Så kan hulmursisolering ofte være løsningen på dit problem.
Hulmursisolering

Et stabilt indeklima

En af de mange fordele ved hulmursisolering er nemlig et stabilt indeklima, hvor du modvirker varmetab og varmeoverførsel hele året rundt.

Hos Isokvik kommer vi ud og vurderer, om din ejendom vil have gavn af en hulmursisolering, inden vi præsenterer dig for et tilbud, da det skal give værdi for dig. Vurderingen er naturligvis helt gratis og uforpligtende!

Sikre et godt indeklima

Vi mener, at der skal være gennemsigtighed i en proces, hvor det kan være vanskeligt at se udførelsen af arbejdet med det blotte øje. Derfor er du altid velkommen til at følge med i processen, stille spørgsmål til udførelsen eller få regelmæssige opdateringer undervejs.

Isokvik er garanticertificerede hos både Rockwool, Isover og Nviro, hvor vi udsteder garantibeviser. Det er din sikkerhed for et veludført arbejde. 

Resultatet taler for sig selv. Allerede i løbet af få dage vil du kunne mærke en forbedring af dit indeklima. Derudover er det også en af de investeringer, der hurtigst har tjent sig ind på din varmeregning. Investeringen har ofte tilbagebetalt sig allerede efter 2-3 fyringssæsoner.

Process for hulmursisolering

Indblæsningen sker ved hjælp af en kraftfuld maskine med klinger, der først findeler og knuser isoleringsmaterialet, for at opnå maksimal fylde. Maskinen medbringer vi i bilen, som forsynes med strøm gennem vores egen generator.

Herefter indblæses isoleringen gennem mindre huller i ydervæggens fuger. Igennem indblæsningshullerne følger vi også isoleringen hele vejen. På den måde sikrer vi os, at det fordelt sig korrekt.

Vi sørger selvfølgelig for, at muren står skarpt igen, når vi er færdige. Vi gør desuden alt hvad vi kan for at ramme den eksisterende farve på fugerne, så indgrebet er så diskret som overhovedet muligt.

Vores certificeringer

At investere i ordentlig isolering og tage skridt til at forbedre indeklimaet er afgørende for vores daglige velbefindende. Ved at skabe et miljø, der er behageligt, sundt og energieffektivt, kan vi bidrage til et bedre livskvalitet for os selv og vores familier.

Vores certificeringer

Lad os sammen finde den rette løsning til din isolering

Hvis du har spørgsmål om hulmursisolering, kan du altid tage kontakt til Isokvik, så vil vi hjælpe med kompetent og ærlig rådgivning – helt uforpligtende.

Vi kører ud fra Køge på Sjælland og løser din opgave inden for hulmursisolering.

Vores andre services

Vi tilbyder også

Efterisolering
Efterisolering hjælper på varmen og undgår unødvendigt energitab
Termografering
Lokaliser isoleringsskavanker med termografering
Energirådgivning
Vi rådgiver dig i, hvordan du kan optimere dit energiforbrug i din bolig