Loftisolering

Kulden falder ned og varmen stiger op

Det lærer vi allerede i folkeskolen. Det samme gælder selvfølgelig også i din ejendom. Her vil varmen naturligt stige op mod taget. Hvis der ikke en isoleringsdyne, til at stoppe varmen i at undslippe, så vil du fyre for fuglene - og den omgang er altså på din regning.

Loftisolering

Måske du også mærker kulden trækker ned, når du går rundt nær loftet?

Så vil en efterisolering af loftet ofte være fordelagtigt for netop din ejendom. Endnu en fordel er, at sommervarmen heller ikke trænger nær så meget ind, når du forsøger at holde huset som et køligt helle på en varm sommerdag. Du vil med andre ord kunne opnå et mere stabilt indeklima.

Vi hjælper selvfølgelig med gratis rådgivning, så du finder frem til løsningen, der giver mening for dig og dine behov. Derudover får du et uforpligtende tilbud på din samlede løsning.

Vigtigt at sikre god luftcirkulation

Når der efterisoleres på loftet er det vigtigt at der sikres en god luftcirkulation og dermed leder vinden op på loftet og ikke ind i isoleringen. Det gør vi, for at modvirke fugt og de problemer fugten skaber. Det sikres ved at lave en vindafskærmning af udhænget på taget, og det er altid en del af vores service. Du er derfor sikret en fast barriere mod temperaturudsving og fugt, gennem siderne af taget.

Ved isolering af loftet anbefaler vi også altid, at gangbroen hæves til samme niveau som isoleringen, så det er muligt at tilgå loftet efterfølgende også. Derfor er vores service inklusiv en ny gangbro, der monteres ovenpå den eksisterende. Den eksisterede kan nemlig være stabiliserende for tagkonstruktionen, og derfor rykker vi ikke på den. Derudover er der også inkluderet en fast ramme omkring loftlemmen, så vi holder isoleringen på plads.

Det er også muligt at få lavet en ny fuldisoleret loftlem med foldestige i samme ombæring. På den måde er det ikke kun isoleringen der får en opgradering, men også tilgængeligheden til loftet.

Så nemt som muligt for dig

Det er vigtigt for os, at isoleringen foregår så nemt som muligt for dig. Derfor tager vi selvfølgelig slangen, der blæser isoleringen, den korteste vej op til loftet. Indblæsningen sker ved hjælp af en kraftfuld maskine med klinger, der først findeler og knuser isoleringsmaterialet, for at opnå maksimal fylde.

Maskinen medbringer vi i bilen, som forsynes med strøm gennem vores egen generator. Herefter indblæses isoleringen gennem en slange, som vi styrer på loftet og på den måde fordeler materialet.

Effekten vil du kunne mærke på indeklimaet allerede få dage efter vi har været forbi dig. Din energiregning vil takke dig fremover! Fuglene kommer dog til at finde et nyt sted at få varmen.

Vores certificeringer

At investere i ordentlig isolering og tage skridt til at forbedre indeklimaet er afgørende for vores daglige velbefindende. Ved at skabe et miljø, der er behageligt, sundt og energieffektivt, kan vi bidrage til et bedre livskvalitet for os selv og vores familier.

Vores certificeringer

Lad os sammen finde den rette løsning til din isolering

Hvis du har spørgsmål om loftisolering, kan du altid tage kontakt til Isokvik, så vil vi hjælpe med kompetent og ærlig rådgivning – helt uforpligtende.

Vores andre services

Vi tilbyder også

Efterisolering
Efterisolering hjælper på varmen og undgår unødvendigt energitab
Termografering
Lokaliser isoleringsskavanker med termografering
Energirådgivning
Vi rådgiver dig i, hvordan du kan optimere dit energiforbrug i din bolig