Energirådgivning

Få rådgivning til at optimere dit energiforbrug

Energirådgivning sigter mod at gøre din bolig mere bæredygtig og økonomisk i forhold til energiforbrug. Valg af isoleringsmaterialer og metoder kan ikke kun spare på energiomkostningerne, men også reducere miljøpåvirkningen.

Energirådgivning

Vores energivejleder og bygningskonstruktør tilbyder at tage ud og gennemgå bygninger for potentielle energioptimeringer på hele Sjælland.

Vi rådgiver både private og erhverv, så lige meget om du har en privatbolig eller en erhvervsbygning, kan du roligt kontakt Isokvik Isolering for energirådgivning.

Vi har mere end 40 års erfaring og er altid klar til at byde den bedste rådgivning til dit næste projekt.

Vi gør energi-optimering nemt

Normalt får man en energikonsulent ud for at sætte energimærke på ens bygning. Derefter kommer der løsningsforslag til, hvad man kan optimere. Der kommer også en estimeret pris på arbejdet og en estimeret tilbagebetalingstid, samt en konklusion af hvilket energimærke man kan opnå.

Hos Isokvik Isolering vil vi gøre op med de gamle normer om, at man skal igennem ingeniører og derefter håndværkere, for at få fastsat en reel pris på optimeringen. Og når man så har fundet håndværkeren, skal man også betale til byggeledelse m.m.

Kontakter du os for energirådgivning klarer vi hele processen. Vi kommer ud og laver præcis det samme arbejde som ingeniøren laver, men vi indhenter samtidigt også tilbud på energitiltagene og kommer med den helt rigtige pris fra starten.
Endeligt tilbyder vi også at styre selve byggeriet.

Isokvik Isolering er kort sagt din totalleverandør, når det gælder energioptimering. Vi bruger Rockwool til alle vores isolerings opgaver.

Lad os sammen finde den rette løsning til din isolering

Kontakt Isokvik Isolering for et samlet tilbud på energirådgivning og efterfølgende optimering. Vi kører gerne til både København, Køge, Roskilde, Vordingborg, Ringsted og Næstved med flere, for at råde og vejlede angående energioptimerende tiltag – ring på 21 25 06 52 eller udfyld vores kontaktformular.

Spar penge på isolering:
Isolering er en god investering – både for pengepungen, miljøet og indeklimaet.
Med Rockwools beregner, kan du få et overblik over hvor mange penge du egentlig kan spare.

Vores andre services

Vi tilbyder også

Efterisolering
Efterisolering hjælper på varmen og undgår unødvendigt energitab
Teknisk isolering
Vi tilbyder mange forskellige isoleringstyper som vil give effektivitet, bæredygtighed og sikkerhed
Termografering
Lokaliser isoleringsskavanker med termografering