Isolering i Korsør

Få varmen tilbage med efterisolering

Det er afgørende at efterisolere ældre boliger. Selv med en ny varmekilde vil boligen ikke blive varmere uden tilstrækkelig isolering. Efterisolering forbedrer varme og indeklima effektivt.

Hulmursisolering

En hulmursisolering er den hurtigst indtjente investering du kan lave, hvis din hulmur vel og mærke er tom. Isoleringen vil sædvanligvis være tilbagebetalt efter 2-3 fyringssæsoner.

Huse fra 20’erne og frem til slut 50’erne er ikke født med hulmursisolering. Nogle 60’er huse har heller ingen isolering i hulmuren. De fleste huse fra 60’erne til 70’erne har isolering i hulmuren. Nogle af disse kan med fordel efterisoleres.

Det kan dog i de fleste tilfælde kun betale sig at gøre, hvis man har glasuld i hulmuren. Hvis man er i tvivl, kan man stikke hovedet op på loftet og kigge på om isolering er gul eller grøn. Hvis isoleringen er gul, betyder det at man har glasuld på loftet, og så er der med 90% sikkerhed også er glasuld i hulmuren.

Vi sætter altid en stor ære i at ramme farven på fugerne, så man næsten ikke kan se indgrebet.

Hvis du har spørgsmål om hulmursisolering, kan du altid tage kontakt til Isokvik, så vil vi hjælpe med kompetent og ærlig rådgivning – helt uforpligtende.

Loftisolering

Som vi alle ved, stiger varmen opad. Derfor er det vigtigt at have en god dyne af isolering på sit loft, så man ikke fyrer for gråspurvene.

Huse op til 60’erne er typisk ikke født med isolering på loftet. Kommer vi op til huse fra 60’erne til 70’erne, ligger der sædvanligvis 95 mm Rockwool eller glasuld mellem spærene. Det vil sige, at man har en kuldebro på tværs af ens loft for hvert spær ned gennem huset. Huse fra 80’erne har normalt 190 mm isolering på loftet.

Hos Isokvik kan vi skifte den gamle loftlem til en ny og fuld-isoleret med foldestige til en meget favorabel pris. Vi laver også gerne en helt ny gangbro af krydsfinér. Når man efterisolerer et loft, er det vigtig at have styr på, om der er god luftcirkulation. Dette sikrer Isokvik ved at lave inddækninger ved udhænget.

Når Isokvik tager ud og giver uforpligtende tilbud, rådgiver vi altid kunden om løsninger, der giver bedre udluftning på loftet.

Hvis du har spørgsmål om loftsisolering, kan du altid tage kontakt til Isokvik. Så vil vi hjælpe med kompetent og ærlig rådgivning – helt uforpligtende.

Efterisolering af skunk

I mange af Danmarks huse er der alt for lidt isolering på de lodrette skunkvægge på loftsetagen. Har huset undertag, kan hele skunken fyldes op med Rockwool granulat Pro. Har huset ikke undertag, kan vi montere Rockwool batts op af væggen inde fra skunken.

Hvis du har spørgsmål om efterisolering af skunk, kan du altid tage kontakt til Isokvik, så vil vi hjælpe med kompetent og ærlig rådgivning – helt uforpligtende.

Lad os sammen finde den rette løsning til din isolering

Hvis du har spørgsmål om teknisk isolering, kan du altid tage kontakt til Isokvik, så vil vi hjælpe med kompetent og ærlig rådgivning – helt uforpligtende.

Få et tilbud på f.eks. rørisolering, lydisolering eller brandisolering. Vi kører ud fra Køge på Sjælland og løser din opgave inden for rørisolering, lydisolering, brandisolering m.m.

Vores andre services

Vi tilbyder også

Teknisk isolering
Vi tilbyder mange forskellige isoleringstyper som vil give effektivitet, bæredygtighed og sikkerhed
Termografering
Lokaliser isoleringsskavanker med termografering
Energirådgivning
Vi rådgiver dig i, hvordan du kan optimere dit energiforbrug i din bolig