Termografering

Lokaliser dit problem hurtigt og nemt

Termografering bruger infrarøde kameraer til at opdage varmeforskelle og problemer i bygninger og udstyr. Det hjælper med at forebygge fejl, øge energieffektiviteten og forbedre sikkerheden.

Termografering

Hos Isokvik Isolering har vi taget skridtet videre fra at tilbyde efterisolering af hulmur, loft mv. Vi tilbyder derfor nu også termografering og kan således både lokalisere og udbedre eventuelle isoleringsskavanker.

Isokvik Isolering tager ud og udfører termografering af klimaskærm (altså vægge, vinduer, døre, gulve og lofter) for at give dig et overblik over, hvor du bør få energioptimeret din bygning.

Derudover tilbyder vi også termografering af rør og ventilationskanaler, for manglende isolering. Hvis disse tekniske installationer ikke er isoleret optimalt, vil omløbstemperaturen falde, og ens varmekilde kommer på overarbejde, idet den skal tilføre en masse unødvendig energi.

Vi tilbyder termografering for ALLE: Private, små og store virksomheder, kommuner og foreninger (på Sjælland og øerne). Vi kører til både København, Ringsted, Næstved, Gedser m.fl.

Termografering med Danmarks billigste priser

Hos Isokvik Isolering kan du bestille termografering samt udførlig rapport med forslag til diverse forbedringer til priser fra 800 kr. inkl. moms (prisen afhænger af byggeriets størrelse) – dette er faktisk p.t. DANMARKS BILLIGSTE TILBUD PÅ TERMOGRAFERING!

Skulle der være potentiale for isoleringsarbejder giver Isokvik Isolering gerne et tilbud på udførsel af dette. Tager du imod tilbuddet, vil termograferingen og rapporten være GRATIS.

Så ring allerede nu og snak med en af vores dygtige medarbejdere og dit næste projekt.

Lad os sammen finde den rette løsning til din isolering

Kontakt Isokvik Isolering for et uforpligtende tilbud med forslag til forbedringer, der kan spare dig for en masse unødvendige energiudgifter. Vi kører gerne til både København, Ringsted og Næstved fra Køge af for at udfører arbejde og komme med energioptimerende forslag – ring på 21 25 06 52 eller udfyld vores kontaktformular.

Vi har over 40 års erfaring i branchen, og køre i hele danmark, når det omhandler isolering med Rockwool. Vi er autoriseret Rockwool indblæsere og medlem af indblæsernes garantifond.

Vores andre services

Vi tilbyder også

Efterisolering
Efterisolering hjælper på varmen og undgår unødvendigt energitab
Teknisk isolering
Vi tilbyder mange forskellige isoleringstyper som vil give effektivitet, bæredygtighed og sikkerhed
Energirådgivning
Vi rådgiver dig i, hvordan du kan optimere dit energiforbrug i din bolig