Energirådgivning

ENERGIRÅDGIVNING TIL ALLE

– VI KOMMER I KØBENHAVN, KØGE, RINGSTED, NÆSTVED M.FL.

Vores energivejleder og bygningskonstruktør tilbyder at tage ud og gennemgå bygninger for potentielle energioptimeringer på hele Sjælland. Vi rådgiver både private og erhverv, så lige meget om du har en privatbolig eller en erhvervsbygning, kan du roligt kontakt Isokvik Isolering for energirådgivning.

Kontakt os for energirådgivning lige meget, om bygningen ligger i København, Ringsted eller Næstved – ring på 21 25 06 52. vi har mere end 40 års erfaring og er altid klar til at byde den bedste rådgivning til dit næste projekt.

VI GØR ENERGIOPTIMERING NEMT OG ENKELT

Normalt får man en energikonsulent ud for at sætte energimærke på ens bygning. Derefter kommer der løsningsforslag til, hvad man kan optimere. Der kommer også en estimeret pris på arbejdet og en estimeret tilbagebetalingstid, samt en konklusion af hvilket energimærke man kan opnå.

Hos Isokvik Isolering vil vi gøre op med de gamle normer om, at man skal igennem ingeniører og derefter håndværkere for at få fastsat en reel pris på optimeringen. Og når man så har fundet håndværkeren, skal man også betale til byggeledelse m.m.

Kontakter du os for energirådgivning klarer vi hele processen. Vi kommer ud og laver præcis det samme arbejde som ingeniøren laver, men vi indhenter samtidigt også tilbud på energitiltagene og kommer med den helt rigtige pris fra starten. Endelig tilbyder vi også at styre selve byggeriet.

Isokvik Isolering er kort sagt din totalleverandør, når det gælder energioptimering. Vi bruger Rockwool til alle vores isolerings opgaver.

FÅ ET SAMLET TILBUD PÅ ENERGIRÅDGIVNING OG OPTIMERING

Kontakt Isokvik Isloering for et samlet tilbud på energirådgivning og efterfølgende optimering. Vi kører gerne til både København, Køge, Roskilde,Vordingborg, Ringsted og Næstved med flere for at råde og vejlede angående energioptimerende tiltag – ring på 21 25 06 52 eller udfyld vores kontaktformular.